Билетите в Русе се харчат ка­то топъл хляб, продадоха 6 хиляди

0
- -

Дунав продаде 6000 билета до 18:00 часа вчера за историче­ското домакинство срещу Ло­комотив Пловдив в Русе. Дву­боят е в петък от 17:30 часа. Това е първи мач за тима на Градския стадион в елита от 1 юни 1991 година.

Досега драконите домакин­стваха на „Лудогорец Арена“ в Разград. След обстоен ре­монт, включващ поставяне­то на осветление и полагане­то на нов терен, Русе отново ще приема мачове от елита, феновете в крайдунавския град горят от нетърпение да видят любимците си на тех­ния си стадион. Билетите са с цена от 8 лева и се харчат ка­то топъл хляб. Очаква се на двубоя утре да присъстват над 8000 зрители. Клубът е отпечатал 11 000 талона. Капа­цитетът на съоръжението е за 12 400 души.

Иначе за последно Дунав до­макинства в Русе на 21 май ми­налата година, когато в пред­последния кръг в Б група прие Верея Стара Загора и го победи с 1:0. След двубоя драконите бяха наградени с купата за шампион на втория ни еше­лон. На стадиона имаше около 2000 души.

Възпитаниците на Веселин Великов са в историческа серия от 9 поредни мача без загуба за първенство. За последно те паднаха с 0:4 от Берое на 17 фев­руари в Разград, в първи кръг от пролетния дял на шампионата.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК