Бойците на Интер Бургас приключиха годината по шампионски

0
- -

Бургаският клуб по кик бокс „Интер“ отчая конкруренцията в последния за годината държавен шампионата за 2017 годината. Домакин бе Свиленград. В стиловете на татами, бойците на известния треньор Васил Вълков извоюва цели 19 медала в лайт контакт и кик лайт. От тях 5 са златни, 5 сребърни и 9 бронзови медала. Безапелационен шампион от бургаския тим е Живко Гюров- юноши старша възраст. Той е носител на две първи места в горните стилове, а категорията в която той триумфира е 57 кг.

Съотборникът му Михаил Горанов- юноши младша възраст в кат. до 47 кг. също е шампион в двата стила. Златната колекция оформя Ламбо Цацаров- юноши младша възраст с един медал от най- благородния отенък. За най- техничен състезател в стил кик лайт бе избран единодушно топ боецът на тима Живко Гюров. Бургас винаги е бил люпилня на силни и боеспособни кикбоксьори. Отборът на Интер през последните години покачи още повече летвата и е незаобиколим фактор. В Свиленград специално, тима бе единствения участник от морския град в татами стиловете, известни със своята специфика.

Домакините от „Тангра“ /Свиленград/ оставиха иначе отлични впечатления с организацията на първенството и дадоха заявка догодина отново да има в пограничния град състезание от сериозен ранг.