Ботев опитал да отмъкне Бакалов от Локо (Пд)

0
- -

Ботев Пловдив се е опитал да отмъкне футболист на Локомотив, пише в. „Марица“. Това е нападателят Димо Бакалов. Преди дни той е получил оферта да премине при жълто-черните. В „Коматево“ явно са решили да се възползват от финансовата криза на „Лаута“ и са отправили предложение към играча. В него е влизала по-висока заплата от тази при смърфовете и пари на ръка. Бакалов можеше безпроблемно да скъса с черно-белите и да отиде при кръвния враг без финансов иск, тъй като има да получава три месечни  възнаграждения. Той обаче категорично е отхвърлил офертата на Ботев. Преди това Бакалов е отказал и на Етър. Преди година обаче канарчетата успяха да вземат от железничарите Крум Стоянов, чийто договор бе изтекъл. Стоянов сега е основна част в схемата на старши треньора на жълто-черните Николай Киров-Белия.

Сенегалският вратар с френски паспорт Мори Диау ще подпише договор с Локомотив Пловдив, съобщава авторитетният вестник „Л’ Екип“. 24-годишният Диау се присъедини към подготовката на черно-белите в сряда следобед. 197-сантиметровият страж, който е юноша на Пари Сен Жермен, в последните два сезона игра в португалския третодивизионен Мафра от Лисабон. Наставникът Воин Войнов и екипът му искали все пак да видят няколко дни стражът в какво състояние е и тогава да се обвържат с него. Реално в момента Локо разполага само с Илко Пиргов.

Тестове при смърфовете започна нападателят Самер Хашед.

Двамата ще играят в контролата с Оборище утре на „Лаута“ от 18:00 часа. Преди нея ще бъде и представянето на тима за новия сезон. Очаква се на трибуните да е собственикът на клуба Христо Крушарски. В сряда Локо падна с 2:3 от Царско село в София.

Източник: „Тема спорт“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК