Ботев пак отложи договора на капитана

0
- -

Темата за новите договори в Ботев не попадна в дневния ред и на вчерашното заседание на Борда на директорите, пише „Меридиан мач“. Заради по-належащи текущи въпроси, свързани с нормалното функциониране на клуба, все още не се коментира при какви условия и за колко ще бъде предложено да продължи контракта си с „жълто-черните“ на капитана Лъчезар Балтанов.

Той е на-сериозната фигура сред тези, които от зимата ще са свободни да преговарят и с други клубове, ако не парафират нови споразумения с носителя на Купата на България. Другите са Цветомир Панов, Лазар Марин и Крум Стоянов, а вратарят Иван Чворович е обвързан само до 31 декември.

Очакваше се разговорите с тях да започнат още в началото на миналата седмица, но тогава президентът Ангел Палийски бе в чужбина. Тепърва ще се обсъжда и плана на Николай Киров за зимна подготовка. В същото време Крум Стоянов със сигурност ще отпадне за утрешния мач с Пирин.

Халф-бекът е с пресечен мускул след драматичния двубой с Царско село за Купата на България. Малки са шансовете за участие в двубоя и на Густаво Афонсо. Той се оплаква от болки в адукторите, заради които отпадна от двубоя онзи ден.

Днес бразилецът ще се опита да тренира наравно с останалите, но ако има и най-малък риск, ще бъде оставен да почива и няма да пътува за Благоевград. Ботев има да си връща на тима на Милен Радуканов за загубата с 0:1 в Коматево на старта на сезона.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]