Ботев (Пд) дебне за играчи на Верея и Пирин (Бл)

0
- -

Ботев Пловдив следи ситуацията около Верея и Пирин Бл, за да привлече набелязани техни играчи, разбра „Тема Спорт“. Както е известно, и в двата клуба има сериозни финансови проблеми и не е изключено част от играчите да си тръгнат след края на есенния дял заради неплатени заплати.

Драма забива Чворович на пейката

Двама от Верея са в плановете на Николай Киров-Белия. От Пирин пък е желано крилото Даниел Младенов. Пред „Тема Спорт“ наставникът на канарчетата призна, че гледа играчи както от чужбина, така и от България, като тези от Първа лига са с приоритет. Всичко обаче зависи и от това кои играчи на Ботев може да бъдат продадени.

Виолетов десант в Пловдив

Днес жълто-черните приемат Етър с амбицията да се завърнат на победния път след петте поредни равенства. За последно Ботев би Пирин в Благоевград в края на октомври (27-и), а у дома – Верея на 16 октомври.

Белия избра с кои ще бори Етър

Белия планира да направи интересни промени по състава. През седмицата вратарят Иван Чворович имаше семейни проблеми, като не тренираше с тима. Очаква се под рамката да застане Даниел Кайзер. Полякът е със статут на резерва. На върха на атаката също се очаква рокада. Вече над 10 часа фернандо Виана не е вкарал гол и се очаква да отстъпи мястото си на Стивън Петков, който пък все още не е започвал като титуляр.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]