Бразилец изправи Ботев (Пд) на нокти

0
- -

Бразилецът Диого Кампос изпоти здраво шефовете на Ботев. Южноамериканецът се запъна като магаре на мост, докато не постигна най-доброто за себе си, пише „Меридиан мач“. Нападателят, който е гласен за заместник на Виана, изкара преди това успешно медицински прегледи. Той пристигна у нас още на 5 януари, но не взе участие в първата тренировка на „канарчетата“ за 2018 година. Причината за това бе, че все още не се бе разбрал с Ботев за договора си.

Тодор Неделев: Може и да си тръгна от Ботев

Вчера двете страни седнаха на масата за преговорите. Очакванията, че бързо ще намерят общ език, не се оправдаха. Диого Кампос се пазари до последно с „жълто-черните“, които едва не вдигнаха ръце от него.

Ботев (Пд) продава Меледже, купува звездата на Дунав

Ситуацията спаси Иво Димов. Бившият ас на Черно море и ЦСКА успя да убеди Диого, че е добре за него да продължи кариерата си в Ботев. Така в крайна сметка бразилецът сложи подпис под договор за 2 години с „канарчетата“. Южноамериканецът ще бъде представен днес. Той вече обеща на феновете на Ботев, че ще ги зарадва с нова титла.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]