Бразилски мениджър: Ривалдиньо ще успее в Левски!

0
- -

Ривалдиньо може да се превърне в това, от което има нужда „Левски“, за да се бори с шампиона „Лудогорец“ и основния претендент за титлата ЦСКА-Со-фия! Опитният футболен мениджър Джери Перейра е наблюдавал таланта още преди две години и е наясно с качествата му.

Флорентин Петре: Левски ще направи удар с Нашименто!

„Гледах Ривалдиньо на живо, представи се добре – коментира бразилският агент пред „България Днес“. – За футболистите от нашата страна не е трудно да се адаптират в България. Хората са близки по темперамент. Дори музиката и танците ни си приличат. Бащата на Ривалдиньо наистина беше сред най-големите футболисти в света, но това няма как да помогне на сина му. Той просто трябва да вкарва голове за „Левски“ и тогава всичко ще е наред. Вярвам, че ще успее „.

Делио Роси: Вярвам във футболистите и на целия отбор!

Самият Джери Перейра е първият бразилски футболист, играл в нашето първенство в началото на 90-те години. За трансфера му в „Славия“ съдейства Пламен Петков, с когото са съотборници в португалски клуб.

„В България ме посрещнаха много добре както съотборниците, така и ръководството на „белите“ – казва Руджейро. Подадоха ми ръка в труден момент, когато бях контузен. Благодарен съм, че животът ми се разви по този начин, защото и до днес продължавам да работя във футбола.“

Невиждано в историята на вековния Левски! „Сините“ с рекорд +18

Бразилците в нашия шампионат отдавна не са екзотика, а са сред Водещите играчи в най-силните отбори. На терена Марселиньо е в основата на чудото „Лудогорец“. В ЦСКА-София Каранга не спира да вкарва голове. Сега „Левски“ се надява, че същото ще прави и Ривалдиньо със синята фланелка. Той подписа договор за две години и половина. 22-годишният южноамериканец бе представен от изпълнителния директор Красимир Иванов и позира пред официалния сайт на клуба с шалче и фланелка. По този начин се сложи край на проточилата се сага около трансфера от румънския „Динамо“ (Букурещ).

Черната сила в бивш отбор на любим „син“ треньор

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]