БФС връчва титлата на Лудогорец на мача с ЦСКА

0
- -

Лудогорец ще се събере за първа тренировка за новия сезон на 8 юни (четвъртък). До неделя, 11 юни, играчите ще минат прегледи. Някои от чужденците ще получат малко по-дълга почивка.

Оча­ква се БФС да връчи титла­та на разградчани на дома­кинския мач с ЦСКА на 20 май (събота). На 24-ти е финалът за Купата на България с Бо­тев Пловдив на стадион „Ва­сил Левски“. Два дни по-късно голяма част от звездите на тима ще бъдат освободени. Бразилците вече са с резерви­рани билети за родината си.

В последните два двубоя с Черно море (27 май) и Локомотив Пловдив (31 май) старщи треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев ще даде шанс основно на юноши и футболисти от дубъла.

Предвиждат се два лагера, по традиция в Смолян и Ав­стрия. Първият мач на „орли­те“ в квалификациите за Шам­пионската лига е на 12 юли. Разградчани стартират от втория предварителен кръг, като има не малък шанс да бъдат поставени и в плей­офите. За да се случи това, в Румъния шампион не трябва да е Стяуа, а в Чехия с тит­лата да триумфира Славия Прага.

Източник: „Тема спорт“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК