БФС обяви Пифа за треньор на Черноморец! (СНИМКА)

0
- -

Любопитна грешка бе допусната в сайта на БФС. Там треньорът на вратарите на Нефтохимик Ивайло Петров бе обявен като треньор на градския съперник Черноморец. Иначе, новината, за която се съобщава е, че жалбата на Пифа е отхвърлена и в сила остава наказанието му от 7 мача „забрана за изпълняване на функции като треньор“.

Ето какво реши АК на БФС:

По жалба на Ивайло Петров Иванов – треньор на ПФК „Черноморец” Бургас

Апелативната комисия след като се запозна с оплакванията в жалбата, доклада на делегата, гл.съдия и изслуша ДАС 2:

РЕШИ:

Приема, че жалбата на Ивайло Петров Иванов – треньор на ПФК „Черноморец” Бургас е неоснователна и остава без уважение. Потвърждава решението на Дисциплинарната комисия при БФС от 23.03.2017 г. като правилно и законосъобразно. Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.

Ето и какво реши ДК на 23 март:

За обида на длъжностно лице, на основание чл.34, ал.1, т.2 от ДП /2016-2017/ ДК наказва  Ивайло Петров – треньор на ПФК „Нефтохимик” гр. Бургас със забрана за изпълняване на функции като треньор за 3 срещи и глоба в размер на 2000 лева.

За нанасяне на удар на длъжностно лице, на основание чл.34, ал.1, т. 4 и във връзка с чл.16, ал.2 от ДП /2016-2017/ ДК наказва  Ивайло Петров – треньор на ПФК „Нефтохимик” гр. Бургас със забрана за изпълняване на функции като треньор за 4 срещи и глоба в размер на 2000 лева.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК