Вдигат Вутов за тежката визита на „Ивайло“

0
- -

Полузащитникът на сините Антонио Вутов ще бъде на линия за двубоя с Етър във Велико Търново. Халфът получи травма ден преди двубоя с Черно море от последния кръг на Първа лига, пише „Тема спорт“. Контузията го извади и от мачовете на младежкия национален отбор за двете квалификации срещу Казахстан. Антонио страда от травма в кръста, но италианският специалист Делио Роси се надява младокът да е готов за гостуването във Велико Търново. Лекарският щаб на сините ще направи всичко възможно Вутов да е на разположение на наставника през следващата седмица.

От началото на сезона полузащитникът е гонен от малшанс. Антонио страдаше от контузия и по време на подготовката на сините, което не позволи да участва в проверката с моряците, играна в Правец. Последва и една нелепа травма преди двубоя от първия квалификационен кръг от Лига Европа срещу Сутиеска. Тогава Вутов пострада, след като се наряза от стъкло в хотелската си стая в Никшич. А в края на август в седмия кръг от Първа лига той получи контузия и след двубоя със Славия, което отново го извади от мач на младежкия национален отбор срещу Люксембург.

Халфът се превърна в един от основните играчи в схемата на Делио Роси с обърнати крила. От началото на сезона взетият под наем от Удинезе на „Герена“ футболист изигра десет двубоя в Първа лига и един за Купата на България, в които се разписа на два пъти и асистира веднъж.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]