Венци Стефанов за кандидатурите на Сираков и Пенев: Би било много грозно! Да плюеш по ръката, дето ти е давала бял хляб (ВИДЕО)

0
- -

„Дано не се кандидатират те самите, защото иначе това ще говори много лошо за тях!”. Така Венцеслав Стефанов коментира информациите, че Наско Сираков и Любослав Пенев ще опитат да изместят Борислав Михайлов от президентския пост на Българския футболен съюз.

„Няма как мен да ме притеснява това нещо, след като не притеснява дори самият Борислав”, заяви пред Канал 3 президентът на „белите”, който е и член на Изпълкома.

„Трябва да бъдеш малко мъж. Тази ръка, която ти е давала бял хляб да ядеш толкова години, след това да плюеш по нея, е много грозно. Ако е някой друг, иди-дойди, но те самите, дето той ги носи на гърба си толкова години, би било много грозно”, допълни Стефанов.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]