Войнов: Винаги има напрежение

0
- -

Треньорът на Локо (Пд) Воин Войнов призна, че напрежението продължава да властва в отбора след нервите, изхабени покрай загубата от Черно море с 0:3.

„Няма как за два-три дни да има успокоение. Във футбола е така. Винаги има напрежение. От доста време съм в професията и съм наясно с това. Лесно няма, но всеки сам си избира пътя“, отсече Войнов.

Той призна пред „Меридиан Мач“, че ще направи поне 4-5 промени в състава в сравнение с този, който отстъпи на „моряците“ на „Лаута“. От групата за днешния двубой със Славия отпадна ветерана Ванчо Траянов, който се нуждае от почивка. За София не замина и Бедиме. За сметка на това сред титулярите ще се завърне Парвиз Умарбаев. Той ще партнира на Раян Фрикеш в халфовата линия. Възможно е Дани Кики да получи шанс да води атаката на „черно-белите“.

От своя страна Златомир Загорчич ще направи значително по-малко ротации в състава на Славия. Той не може да използва само трайно контузените Георги Петков и Георги Иомов. Амбицията на Заги е да продължи да обиграва един титулярен състав и вероятно единствената промяна, която ще предприеме ще бъде включването на Стефан Велков на мястото на Костадин Велков или Андреас Христов. Все пак е възможно Владислав Узунов и Калоян Кръстев също да получат шанс за повече игрови минути, след като в последните двубои обикновено влизат като смени. Двубоят ще се играе на националния стадион „Васил Левски“ заради осветлението. Това позволи на Венци Стефанов да предостави терена в „Овча купел“ на Царско село за вчерашната драма срещу Ботев.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]