Войн Войнов: Градим отбор, който да радва феновете ни (ВИДЕО)

0
- -

Старши-треньорът на Локомотив Войн Войнов даде пресконференция за представителите на медиите преди първата тренировка на своя тим за новия сезон.

„Изпратихме една добра година за Локомотив, като накрая можехме да се представим и по-добре. Трябваше да победихме в един мач или да завършим наравно. Не го направихме и съжаляваме. Съжаляваме най-вече за публиката, която знаем колко много ни обича.

За следващата година трябва да изградим един боеспособен отбор, с който да зарадваме най-вече феновете. В такъв момент е малко трудно за нас, тъй като трябва да се разделихме с някои играчи. От три дни нашите футболисти тренират по самостоятелни програми. Два дни ще сме тук и ще се направят и медицински прегледи. В събота заминаваме на подготовка в Боровец. В Говедарци имаме 2 добри терена – на европейско ниво. Теренът в Самоков също  е много добър. Ще държим да подготвим много добре отбора. Имаме набелязани контроли, уреждаме в момента и четвъртата. На 23 с АЕЛ, на 30 със Витоша Бистрица и на 04.07 със Царско село. Последния мач по всяка вероятност ще е с Верея или с отбора на Септември.

За сега от отбора са си тръгнали: Харуби, Горанов, Котев, Тунчев (остава треньор в щаба), Любенов, Шоко и Луке. По всяка вероятност ще има и други освободени. Ще имаме между 7 и 8 чужденци на проби. Няма да привличаме играчи само за идеята, че трябва да имаме нови играчи. Ще ги гледаме внимателно в контроли и тогава ще преценяваме, дали да ги привличаме.“, заяви Войнов, цитиран от официалния сайт на „смърфовете“.

Обширната пресконференция можете да изгледате в следващите 2 видеа:

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК



Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК