В Лудогорец пълнят джобовете с внушителни премии

0
- -

Футболистите от „Лудогорец“ ще се облажат с внушителни за нашенските стандарти премии, след като се класираха на 1/16-финалите за Лига Европа. пише „24 часа“. Парите ще попълнят банковите им сметки веднага след Нова година.

Херо: Беше тежко, но след нас останаха отбори със 120 и 150 милиона евро бюджет

След завръщането си от Германия вчера групата на „орлите“ замина с клубния автобус от летище София за Благоевград, където ще изкара лагер до четвъртфинала с ЦСКА за купата на България на 14 декември.

Нямат стигане: Лудогорец вече заработи над 10 милиона от Лига Европа, чака още солидни бонуси

Снощи футболистите имаха възстановяване в спацентъра с минерална вода на хотел „Монте Кристо“, в който отседнаха. Съботната следобедна тренировка ще се проведе в село Рилци, а неделната – в Благоевград. В понеделник от 17,30 ч на стадион „Христо Ботев“ е мачът от последния кръг в първа лига между местния „Пирин“ и „Лудогорец“.

Скаути наблюдаваха четирима от Лудогорец

В сряда пък тимът ще се премести в София, като ще направи тренировка на стадиона до летището и ще отседне в близък хотел.

Домусчиев във възторг: Вдигнахме много нивото! Вече се приема за провал, ако не излезем от групите

След мача с ЦСКА тимът се прибира и веднага ще бъде разпуснат, преди да започне подготовката за новия сезон. Плановете са за дълъг лагер в турския курорт Белек, но може и да се променят в зависимост от резултатите в последните два мача.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]