Градация: Диян Петков „изгоря“ за 1 мач, Маргарит Димов – за два, треньор на Локо (Пд) – за три

2
- -

Помощник треньорът на Созопол Маргарит Димов бе наказан от Дисциплинарната комисия на БФС за 2 мача. Той бе отстранен от резервната скамейка в мача с Ботев (Враца), когато бурно протестираше при втората неотсъдена дузпа за „небесносините“. Санкция от 1 мач пък отнесе помощникът на Николай Кръстев в Нефтохимик – Диян Петков. Най-сурово е наказанието за наставника на Локомотив (Пд) U17 Георгиу Кириякос – 3 срещи и с глоба в размер на 250 лева.

Решения на ДК на БФС:

10-ти кръг ВПЛ
С предупреждения – 40   състезатели
 

Със спиране от състезателни права

ССП лв.
Атанас Александров Фиданин ПОФК „Ботев” Враца 1 75
Даниел Христов Гаджев ПОФК „Ботев” Враца 1 75

ПО ДОКЛАД

За оспорване на съдийско решение, на основание чл.34, ал.1, т.3 от ДП /2017/2018/ – ДК наказва Диян Димов – пом.треньор на ПФК „Нефтохимик“ гр. Бургас със забрана за изпълняване на функции като треньор за 1 среща и с глоба в размер на 250 лева.

За обида на длъжностно лице, на основание чл.34, ал.1, т.2 от ДП /2017/2018/ – ДК наказва Маргарит Димов – пом.треньор на ФК „Созопол“ гр. Созопол  със забрана за изпълняване на функции като треньор за 2 срещи и с глоба в размер на 500 лева.

U – 17

ПО ДОКЛАД

За обида на длъжностно лице, на основание чл.34, ал.1, т.2 от ДП /2017/2018/ – ДК наказва Георгиу Кириякос – ст.треньор на ПФК „Локомотив“ гр. Пловдив  със забрана за изпълняване на функции като треньор за 3 срещи и с глоба в размер на 250 лева.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]

0 0 votes
Article Rating
2 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
sozopol
sozopol
7 години по-рано

Ало големия(малък тренер) виж си първо твоите грешки после съдийските-ако не си ги знаеш отговори моля те на няколко въпроса-Защо разби готов отбор за А група с неадекватните си селекции–Къде са момчета като Жоро Радев,Хашев,Горанов,Манев,Калоянов,Капитанов?Защо са още в отбора хрантутници като Мърчо,Семенца и там подобия на футболисти?Кой те излъга че До Кармо е звезда?А може и да се замислиш и къде е агитката и кой е виновен че е няма там? sozopol 03.10.2017 Румене хората не са прости-замисли се малко и кажи на хората в какви условия спят футболистите ти,къде и какво ядат,какво възстановяване имат и т,.н и после говори… Прочети още »

Mazut
Mazut
7 години по-рано
Reply to  sozopol

Aaa, за последното колкото и да се пънете, няма да ви огрее. То си е наше докрая.