Гранд Про Свети Влас удари МАГ в мач със 7 гола

0
- -

Гранд Про Свети Влас победи ФК МАГ с 4:3, в дербито от II кръг на Градска лига футзал – Варна. Отборът на Димитър Пантев успя да удържи преднината, която си осигури в началото на втората част и излезе на втора позиция във временното класирането. За Гранд Про точни бяха Янко Яръмов (20′), Ивайло Станчев (24′), Христо Димитров (29′) и Петко Петков (36′). За МАГ се разписаха Никола Василев (16′), Димитър Цветанов (31′) и Пламен Цветков (39′).

Минималната победа на Гранд Про Свети Влас бе отдадена от ръководството на недостатъчно добрата сработеност между футболистите. „Играчите се запознаха преди мача. Няма как да искаме повече при такива обстоятелства. Но с течение на времето отборът ще играе все по-добре и по-добре“, категоричен беше пред KotaSport.com изпълнителният директор на клуба Динко Денев.

В следващия кръг Черно море – Мания играе с Гранд Про от 20:30 часа след промяна в програмата от страна на ЗС на БФС.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]