Давид Яблонски: Оставам в Левски! Вярвам, че ще спечелим трофей

0
- -

Давид Яблонски бе избран за защитник №1 на България за 2017 г. След церемонията той бе категоричен, че остава в Левски, въпреки информациите за негов трансфер.

„Благодаря за наградата. Не я очаквах. Радвам се, че играя добре и че бях избран за №1. Това ме амбицира още повече. Надявам се да спечелим трофей през тази година.

Не обичам спекулациите. Не знам какви слухове са се чували. Това са неща между Левски и моя мениджър. Аз съм тук. Оставам в Левски.

Предстои ни подготовка. Не мога да кажа, че харесвам тези лагери. Но е важна работата с треньора и това, което той ще ни накара да се подготвяме. Ако не вярвах, че ще спечелим трофей, нямаше да остана. Вярвам, че ще спечелим трофей.

Може да предложа на треньора да стана нападател, но надали ще ми смени позицията. Щастлив съм, че успях да вкарам голове“, коментира Яблонски.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]