Деко: Срещу Левски ще е по-трудно, отколкото срещу ЦСКА. Лудогорец пак ще е шампион

0
- -

Помощник треньорът на Етър и бивш футболист на Левски Мирослав Иванов сподели очакванията си преди предстоящия двубой между „сини“ и „виолетови“. Пред „Меридиан Мач“ той обясни, че срещу Левски на тимът му ще е по-трудно, отколкото бе в предния кръг срещу ЦСКА-София.

„Ако приемем, че срещу ЦСКА-София се изправихме срещу най-добрата атака, то сега срещу Левски играем срещу най-добрата защита, второто е по-трудно. Винаги е по-сложно да градиш, когато срещу теб има добре организирана отбрана“, започна Деко.

„Левски е много силен отбор, добре организиран. Ще ги разучаваме. Сега обаче нещата са много различни от времето, когато аз бях на „Герена“ за последно. Познавам много малко хора, така че „синьото“ ми минало няма да помогне. Очакванията ми са да победим в този мач, както очаквах и преди последния двубой с ЦСКА-София. Етър трябва да побеждава, защото имаме възможности, имаме футболисти, имаме отбор, а твърде малко точки до момента“, коментира още Деко.

Той обяви и своя фаворит за титлата. „Интересува ме само Етър, ако трябва да съм честен, но си мисля, че шампион ще е отново Лудогорец. Левски и ЦСКА много скъсиха дистанцията до тях, но тази година ми се струва още рано за смяна на караула“, завърши Деко.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]