Десподов би отбой за „космонавта“: Казах го под въздействието на емоции (ВИДЕО)

0
- -

Футболистът на ЦСКА Кирил Десподов заяви, че „червените“ сами са направили мача осминафиналите за Купата срещу Ботев Враца труден. „Червените“ изоставаха с 0:1, но в крайна сметка се наложиха с 3:1.

„Сами си направихме мача труден през първата част. Радостно е, че втората част бяхме по-мотивирани и отбелязахме три гола“, започна Десподов.

„Не са лош отбор Ботев Враца, добре се защитаваха, чакаха ни на контратаката, успяха да ни отбележат от статично положение. Бе трудно първата част, след това нещата бяха различни“, продължи Десподов.

„Не бе най-добрият ми мач, но се радвам, че вкарах и отборът победите“.

„Ние мислим мач за мач, ще излезем да се раздадем на сто процента срещу Славия, дано покажем добра игра и да победим“.

Запитан за това, което са си казали играчите и треньорския щаб след дербито с Левски, Десподов каза: „Това са мисля, неща от кухнята, така че не искам да коментирам“.

За изявлението си след ремито със „сините“, в което каз „ако Левски играе футбол, аз съм космонавт“, Десподов сподели лаконично:„Коментарът бе под въздействието на емоции, не искам да кажа нищо повече“.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]