Драма забива Чворович на пейката

0
- -

Семеен проблем ще остави Иван Чворович на резервната скамейка по време на домакинството на Етър. Вратарят на Ботев почти не тренира тази седмица заради неволите. Той дори е пътувал спешно до Сърбия, където е семейството му, за да бъде до близките си в трудните дни, пише „Меридиан мач“. Треньорът Николай Киров прецени, че Чворович не е концентриран и е по-добре за него да не играе в такъв момент.

Виолетов десант в Пловдив

Друг сериозен проблем пред Николай Киров е състоянието на Ндонгала. Крилото до последно ще бъде под въпрос за мача заради травма. Белия ще реши часове преди срещата с „болярите“ дали ще разчита на него или ще заложи на Афонсо.

Белия избра с кои ще бори Етър

В Коматево са категорични, че трябва да спрат серията си от равенства и няма да пазят никой за двубоя с Литекс за Купата на България, която трябва да защитават. „Жълто-черните“ обаче трябва да бранят и мястото си в първата шестица и да не позволят на преследвачите си да таят надежди, че могат да ги изместят оттам.

Капитанът остава в Ботев (Пд) за дълго

Добрата новина за „бултрасите“ е, че травмата на Тодор Неделев от гостуването на Черно море отшумя напълно и той ще може да тормози защитата на Етър.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]