Етър сменя Генчев, преговаря с треньор от чужбина

0
- -

Ръководството на Етър преговаря с чуждестранен треньор, който да поеме тима от Нова година. Става въпрос за специалист, който е работил у нас, пише „Тема спорт“. Засега името му се пази в тайна. Спряганият за поста Веселин Великов е отклонил предложението на болярите. Затова ръководството е прибегнало до хода с чужденец.

Днес ще стане ясна съдбата на сегашния наставник Станислав Генчев. Той ще има среща с ръководството. Единственият шанс да запази поста си след отпадането от купата са съдийските тесли срещу тима му в мача със Славия. Вчера съветникът на ръководството на Етър Красимир Балъков отрече появилата се информация, че ще поема отбора.

„Тези информации са неверни. Ръководството на Етър ще вземе решение за треньорския щаб, след като задълбочено анализира представянето през есенния полусезон. Аз помагам на клуба, защото приемам Етър като кауза и когато се потърси мнението ми, консултирам отбора, от който съм тръгнал към професионалния футбол“, написа Бала на Фейсбук страницата си.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]