Жесток гаф на ЦСКА със съдийската жалба след историческата победа над Лудогорец

0
- -

ЦСКА-София обяви официално, че подава жалба срещу съдийството на мача с Лудогорец. Тя обаче няма да бъде разглеждана от Съдийската комисия, тъй като не са спазени сроковете, отсече шефът на съдиите Петър Петров пред „Меридиан Мач“. „Има си стриктна процедура. Съдиите са чакали час и десет минути след срещата в Разград и са си тръгнали от града. В законния срок до един час след края на мача не е постъпила заявка, че ще бъде подадена жалба. Странно, но такава се появява половин час по-късно в доклада на дежурния делегат, но я няма в електронния рапорт и няма тежест. Не е спазена процедурата и няма да бъде разглеждана жалба. Това не са правила, писани от Петър Петров, а от Изпълкома на БФС“, категоричен бе съдийският директор.

„Жалба се подава обикновено, когато съдийски грешки са повлияли на крайния резултат. В случая няма основания да се твърди това. Не познавам аргументите на клуба, който иска наказание. За мен обаче това е популизъм“, смята още Петров.

От ЦСКА-София написаха на официалния си сайт, че е постигната победа над Лудогорец, въпреки „тенденциозното съдийство“. „Всички зрители видяха, че главният съдия Драгомир Драганов и екипът му в състав Диян Вълков, Мартин Маргаритов, Георги Кабаков, Станислав Тодоров и Димо Вълчев ощетиха нашия клуб. Вярваме, че на провинилите се рефери ще бъдат наложени съответните санкции“, написаха още на сайта на „червените“.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]