Заместникът на Косоко идва за Суперкупата, Белия се чуди между двама

0
- -

Гласеният за заместник на Омар Косоко чуждестранен футболист се очаква да подпише с Ботев Пловдив преди финала за Суперкупата на България. Сблъсъкът с Лудогорец е в сряда, 9 август, от 20:30 часа на стадион „Лазур“ В Бургас. Ръководството на канарчетата е свело до двама предложените им играчи, като след реванша с Маритимо старши треньорът Николай Киров-Белия ще каже кой да бъде привлечен, пише „Тема спорт“. Единият е предложен от агента на Косоко – Козакевич. Става въпрос за 23-годишен футболист със сериозен стаж в Лига 2 на Франция. Другият според запознати е африканец с европейски паспорт.

Както е известно, през уикенда Ботев няма да има мач у нас, тъй като двубоят му със Септември Сф бе отложен за 12 октомври.

„Да се надяваме, че ще изпратим Косоко подобаващо и че той ще помогне, за да си осигурим победата. Той е изключителен футболист и можем да му пожелаем само късмет оттук нататък“, каза капитанът на канарчетата Лъчезар Балтанов.

„Трябва да вкараме гол в Португалия, но не трябва да допуснем такъв. При равенство и отбелязан гол знаем, че пак се класираме, но ние ще търсим победата. Ако им отбележим първи гол, ще им стане доста трудно, защото те трябва да вкарат два“, каза още полузащитникът на жълто-черните.

„Ако сме напълно концентрирани и играем по начина, по който знаем, че можем, съм сигурен, че ще се поздравим с успех“, добави Балтанов при заминаването на тима за остров Мадейра.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК