Заради бурята на „Герена“, Левски губи почти цял отбор

0
- -

Трусовете на „Герена“ със сигурност ще се отразят и на първия отбор. На първо време кризата може да не

[sociallocker id=5830]

засегне тима, но ако ситуацията остане непроменена, то то­ва ще се случи през лятото. Най-малкото защото в съста­ва има доста играчи, чийто договори изтичат с края на първенството. А сред тях има и основни футболисти. От защитата с договори до края на кампанията са обвър­зани капитанът Веселин Ми­нев, Александър Александров и Сашо Александров. В халфова-та линия положението също е деликатно – Георги Костади­нов и Джереми де Ноойер съ­що след няколко месеца ста­ват свободни агенти. Подоб­на е и ситуацията с Антонио Аниете.

И докато заради обявена­та политика с налагането на повече юноши и българи в съ­става от лятото Левски трудно щеше задържи Де Но­ойер и Аниете, то плановете за останалите бяха други. При така създалата се ситуа­ция обаче преговорите за но­ви договори са замразени.

Вчера сините проведоха една тренировка, която бе закрита за медиите. Тимът се готви за съботното домакинство на Локомотив Горна Оряховица. Мачът е от 17:30 часа на стадион „Vivacom Apeна Георги Аспарухов“ и ще бъде предаван пряко по Диема Спорт.

Източник: „Тема спорт“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]