„Зелени“ фенове към бургаски политици: Не сме се предали! Умирайте от страх, когато се сетите за нас!

3
- -

KotaSport.com получи на редакционната си поща обръщение от привърженици на Нефтохимик, адресирано до г-н Дражев и г-н Марков. Публикуваме го без редакторска намеса, както и с приложената снимка от имейла:

Уважаеми г-н Дражев и г-н Марков,

Една малка част от привържениците на Нефтохимик се обръщаме към Вас по повод изявите Ви в бургаските медии през последните дни.

Нашето изявление върви заедно със снимка, която Вие лесно ще разпознаете. За всеки случай ще обясним на останалите като Вас, които също като Вас, занапред възнамеряват да се присмиват публично по наш адрес.

Датата е втори август, годината е 2013 г. Стадионът е този на Нефтохимик, а хилядите привърженици от снимката са настатени на необичайно за тях място – където трябва да са тези на гостите. Такива като г-н Марков и г-н Дражев се бяха постарали в „най-добрия за живеене град“ да е възможен такъв куриоз. Как обаче приключи всичко това, всяко дете може да разкаже – докоснат от съдбата Нефтохимик прати в отвъдното уродливия си градски съперник.

Огледайте се добре в хората на тази снимка. На нея са едни от най-честолюбивите жители на град Бургас. Заедно са се изправяли срещу какви ли не несправедливости, като споменатата по-горе. И са ги побеждавали. Снимката е отпреди само четири години. Всички тези хора днес продължават да ходят по улиците на Бургас, да са с Вас заедно в асаньора, на работното място, в съда, в университета, в болницата. Те са хора като Вас, но не точно. Много по-достойни, горди и честни. Но са ранени. Отново заради малоумните схеми и машинации на политици, общественици и бизнесмени като Вас. А когато са ранени са най-опасни.

Не мислете, че сме се предали, защото скоро не сте чували за нас. Ние никога не се предаваме, няма да го сторим и днес. Вие помнете датата 02.08.2013 г. и умирайте от страх, когато се сетите за нас. И повече не се обаждайте!

17.09.2017 г. ЛЕКАТА БРИГАДА’13

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

0 0 votes
Article Rating
3 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
скалата
скалата
6 години по-рано

дрън-дрън и кво

бургаския
бургаския
6 години по-рано

Палячовци,къде бяхте миналата година,когато Янев погребваше ритуално отбора във всеки мач. Не че политиците са стока,но общината не ви е длъжна по никакъв начин. Ако можете-спасявайте Нафтата,ако ли не-при Черноморец.

КД
КД
6 години по-рано

Някои хора взеха да се мислят за вездесъщи, за правораздаващи. Политиците им виновни. Те сами си разбиха извадения от нищото отбор, другите им виновни. И между другото – този отбор на снимката няма нищо общо с новия (кой ли по ред) Нефтохимик.