ИЗВЪНРЕДНО: Пускат ЦСКА в Европа!

1

ЦСКА ще играе още това лято в Европа! Ексклузивната новина съобщава novsport.com, позовавайки се на няколко източника в София и Нион. Усилията на сегашния президент на БФС Борислав Михайлов и управата на „червените“ е довела до положителния резултат и сега остава само да се разбере в кой турнир ще играе отборът на Гриша Ганчев – Шампионска лига или Лига Европа.

Чиновниците в УЕФА били наясно, че отборът на ЦСКА е правоприемник на 31-кратния шампион и е логично да продължи своя славен път на Стария континент. Очаква се официалното решение да бъде обнародвано в следващите 10 дни, когато се очаква и формалното решение на КАС по казуса.

Твърде възможно е Гриша Ганчев да привлече още едно-две нови класни попълнения, за да спечели титлата и играе наесен в квалификациите за груповата фаза на Шампионската лига.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Лудогорец
Лудогорец
6 години по-рано

Ей такива „ала-бала“ препечатки далече от реалната действителност Гоше сриват доверието към сайтовете.И на вас ви е известно решението на УЕФА за тригодишното неучастие на ЦСКА в евротурнирите…