Искат списък с нови от Делио Роси! Ето кога трябва да го предаде

0
- -

Левски вече започва повече от сериозна работа по зимната селекция. „Сините“ вече обмислят на кои позиции да вземат играч, като най-належащи са крайните бранители, вътрешен халф и крило. По информация на „Меридиан мач“, ръководството се е разбрало с Делио Роси той да избистри приоритетите си до средата на месеца, след което да даде списъка на началниците си. По зададените параметри за постове Левски ще търси конкретни футболисти, които да бъдат предложени на бившия наставник на Лацио.

Очакванията са на „Герена“ да вземат поне две или три качествени попълнения, като „сините“ се надяват да приключат селекцията до края на годината и респективно новите футболисти да са на линия за Делио Роси преди старта на подготовката за зимния полусезон. За целта „сините“ ще имат два месеца и половина, за да успеят да завършат преговорите за нови футболисти.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]