Камбуров разкри как Берое ще бие Левски (ВИДЕО)

0
- -

Нападателят на Берое Мартин Камбуров посочи компонентите, които ще бъдат нужни на неговия тим, за да победи Левски утре. Старозагорци приемат „сините“ от 20:00 часа в мач от 10-ия кръг на Първа лига.

„Този мач не е по-специален за мен. Наистина, срещу Левски съм вкарал най-много голове в елита. Моите очаквания са да стане хубав мач. И двата отбора играят добре в момента. Левски е в подем след идването на новия треньор. Надявам се стадионът да се напълни, да стане празник и по-добрият отбор да победи“, заяви Камбуров за „Канал 3“.

„Като колектив се представяме много добре. Така трябва да продължим по същия начин и в понеделник, не трябва да правим нищо по-различно и трябва да спазваме указанията на треньора“, разкри рецептата за победа утре нападателят.

„За да дойде Обертан да играе в България, не е дошъл за 2000 лева. Качествен футболист, знаете къде е играл. Левски привлече и други чужденци, които са играли в големи първенства. Това им вдигна класата. Не мисля, че това трябва да бъде оправдание за нас, ние не трябва и да се страхуваме. Ще излезем да играем футбола, който иска от нас Александър Томаш и да зарадваме феновете по трибуните“, сподели още един от най-големите голмайстори в елита на България.

Още за Берое и за мача им срещу Левски утре, както и защо Мартин Камбуров не успя да направи силна кариера в националния отбор вижте в прикаченото видео.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК


Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК