Караславов успокои: Палийски и Самуилов остават в клуба!

0
- -

Спортният директор на Ботев (Пловдив) Асен Караславов успокои множеството от привърженици на „жълто-черните“ след драматичното Общо събрание на сдружение ПФК Ботев 1912, пише „Меридиан мач“. Той отхвърли възможността Ангел Палийски да подаде оставка и гарантира, че и Палийски, и Георги Самуилов, който скоро ще придобие акциите на клуба, правят всичко възможно „жълто-черните“ да се върнат у дома си.

„Г-н Палийски е разумен човек и няма как да се стигне до неговата оставка. Не съм присъствал на срещата в неделя през деня, но не мисля, че е имало скандали. Разбира се, че всички искат да се върнем възможно най-скоро на стадион „Христо Ботев“. Това е болна тема. Сигурен съм, че и Ангел Палийски, и Георги Самуилов правят всичко възможно, за да играем отново на Колежа. Не се търси нов собственик. В най-скоро време Самуилов ще придобие акциите на клуба“, заяви Караславов.

„Влязохме добре в мача, бяхме по-добри, но отборът на Левски ни вкара гол. Стъписахме се, но важното е, че обърнахме резултата през втората част. Не мога да коментирам съдийството, тъй като не съм бил съдия и не съм компетентен. Трябва да питате съдийския наблюдател. Аз мисля, че се справи, но не мога да коментирам“, каза Караславов за мача с Левски.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК