Край на свободните трансфери в Левски! Спас Русев обещал на Делио Роси поне 2 звезди от световен калибър и през зимата

0
- -

Собственикът на Левски Спас Русев е дал обещание на треньора Делио Роси, че през паузата ще подсили тима с двама наистина качествени играчи от световен калибър, пише „Меридиан мач“. Босът ще осигури бюджет за селекция и няма да разчита на привличане на свободни агенти в опита да утвърди Левски като реален претендент за титлата и отбор, способен да стигне до участие в груповата фаза поне на Лига Европа.

Русев ще осигури на италианския специалист класно крило и вътрешен халф със солидни визитки. Другите зони, на които ще се търсят играчи са десен бек, за алтернатива на Цветкович, и нападател. Вероятно ще бъде привлечен и флангови футболист, който да бъде резерва на Кабрал и бъдещото крило. Именно по фланговете Левски страда най-много, тъй като реално разполага само с едно истинско крило – Кабрал и така не може да практикува футбола, който най-много се харесва на феновете. През лятото Русев доведе на „Герена“ Габриел Обертан и Жорди Гомес и именно тяхното присъствие е коз при преговорите и с други играчи от техния ранг.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]