Крило на Етър: Съдията ми каза: Яж ми…!

0
- -

Крилото на Етър Димо Атанасов направи интересно изказване относно съдийството на мача със Славия, пише „Тема спорт“. Болярите изразиха претенции и за двете дузпи, дадени за белите, които стигнаха до обрат за 3:1 за купата.

„От 17-годишен играя в мъжкия футбол, обаче такова чудо не съм виждал. Но най-малкото нещо са отсъжданията. Безобразието бе в последната минута: ако ви кажа, ще ви хване срам и вас. Ще ви кажа само първите думи на съдията към мен: „Яж ми …!“ Съгласен съм да отида на детектор на лъжата, ако има доблестта, нека дойде и той и да каже дали ми каза това нещо, или не! Имам дете и семейство, мога да се закълна във всичко. Аз може да съм викал, но не съм го псувал никога. Беше безобразен, такова нещо не съм виждал! Славия освен купата нищо не им остава, как другояче да си го обясня. Не мога да кажа дали е имал нареждане да свири така, вие сами можете да го кажете. Вие такива дузпи някога виждали ли сте?! Ако такива неща са дузпи, ще има по сто на мач. Не мога да повярвам. Това е уникална подигравка! Направо ме е срам, а за него – не знам“, бесен бе Атанасов.

Председателят на УС на Етър Георги Камарашев също избухна: „Аз се обръщам към Съдийската комисия и ги питам: Какъв ви е проблемът с Етър?! Ще пуснем жалба. Чашата преля“.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]