Крушарски: Не го знам Манчини, аз чрез медиите мога да купя космическата станция в Русия

0
- -

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски говори пред колегите от TribunaPlovdiv.bg по горещата тема със собствеността на „черно-белите“.

Както е известно, вчера следобед до медиите бе разпратена покана за присъствие на официална пресконференция, на която в четвъртък италианският бизнесмен Бенедето Манчини ще изяви желанието си да закупи клуба.

„Не го познавам този човек и не съм водил разговор с него. Бих му пожелал да е добре дошъл, ако е със сериозни намерения, но нека преди това да говори с мен. Всеки, който има желание да закупи голям отбор, какъвто е Локомотив, то би трябвало първо да говори с човека, който е собственик на дадения отбор.

Със сигурност тези хора, които правят тези неща, ми имат телефоните, така че защо не са ми звъннали, може да се запитате и сами. Без разговор с мен, нищо няма да стане, в това трябва да сте сигурни.

Аз съм похарчил една камара пари и ще продължа да го правя, защото този клуб ми е на сърцето. Вече над шест милиона са инвестирани в клуба, а и нека не забравяме, че това, което съм започнал, ще го довърша.

Готов съм да дойде друг човек, който да помага. Колективен играч съм и винаги съм казвал, че всеки е добре дошъл, стига да е с правилните намерения“, започна той.

„В момента няма официално предложение до ръководството, до клуба Локомотив. По тази логика сега чрез медиите може да закупувам космическата станция в Русия?! Всичко около това съобщение, което сте получили, е малко слагане на каруцата пред коня.

Но нека пак да го кажа, за да е ясно. Ако някой има истински намерения, то трябва първо да се свърже с човека, който е собственик, а след това да се дават пресконференции.

Ще разговаряме, но аз няма да оставя нещо, което съм създал до момента и нещо, което искам да продължавам да градя. Аз съм твърдо казал, че ще остана в Локомотив, защото съм по-локомотивец от тези, които искат да управляват без пари. Това, че съм от Говедарци, не значи, че не мога да бъда локомотивец.

И да встъпи в управлението на клуба този човек, нека не забравяме, че аз съм този, който ще контролира златната акция“, завърши Крушарски пред TribunaPlovdiv.bg.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]