Кулма се закани пак да накаже Левски

0
- -

Крилото на ЦСКА Густабо Кулма се закани отново да порази вратата на Левски в дербито. Колумбиецът се разписа в последния сблъсък – при 3:0 на 28 май, пише „Тема спорт“. Тогава той бе точен за 2:0. При контраатака през второто полувреме Кулма първо изведе Каранга на добра позиция, но ударът на бразилеца бе отразен от вратаря. Топката обаче отиде към Кулма, който с добавка от точката на дузпата реализира.

Вчера колумбиецът пусна видео в социалните мрежи с попадението си и написа: „Един чудесен спомен, който се надявам отново да стане реалност 8 събота. Дербито е изключително важен мач, но ако всички сме едно – на терена и по трибуните, ще победим!“, коментира Кулма.

Голмайсторът на ЦСКА Фернандо Каранга пък по традиция се готви за големите мачове в компанията на семейството си. Вчера следобед, който бе свободен за играчите, Каранга посети развлекателен клуб в столичен мол заедно със съпругата и сина си. Бразилецът се включи във виртуално състезание за кеф на малкия Луиш Фернандо.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]