Левскарите изреваха: Убиват ни от тренировки!

0
- -

Част от футболистите на Левски искат Делио Роси да изпусне малко парата и да намали натоварванията по време на тренировките, научи „Меридиан мач“. Те са поставили този въпрос пред ръководството на тима открито, а и косвено. „Уморените“ не спирали да се оплакват пред бивши колеги от „Герена“. „Убиват ни от тренировки“, твърдели повечето от тях в разговорите с доскорошните си съотборници, което обаче е стигнало до ухото на шефовете.

Според недоволните натоварванията се отразявали и на представянето им в мачовете, защото не били достатъчно свежи. Те дори започнали да гледат с лошо око на отличниците в заниманията, които били сочени за пример от Роси. Италианецът най-често хвалел Габриел Обертан и Жорди Гомес, които смятал, че трябва да се превърнат в еталон за останалите.

Шефовете „Герена“ също така са категорични, че няма как да променят Роси, който следва система на работа, която от години се е превърнала в традиционна за Италия.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]