Левски и ЦСКА в лют спор за цените на билетите за дербито

0
- -

„Левски“ и ЦСКА са в лют спор и за цените на билетите за дербито, което е на 21 октомври от 16 часа на стадион „Васил Левски“, пише „24 часа“. Ръководството на „сините“ иска те да бъдат вдигнати двойно от предходната година, когато в „А“ се влизаше срещу 12 лева.

Двата клуба искат да постигнат нормално споразумение и за четирите мача помежду си този сезон. Със сигурност ще има два и в плейофната фаза на първенството, след като няма шансове да бъдат изместени от първата шестица.

По принцип от няколко години се действа по схемата, че домакинът получава сектор „А“ и този на агитката си, а за госта остава „В“ и отсрещният за неговите фенове.

Заради инцидентите в ложите през последните години, когато бяха атакувани Прамод Митал и Спас Русев, бе направена нещо като миниложа на сектор „В“, където се настанява ръководството на гостите и така се избягват всякакви скандали. Единствено журналистическата ложа остава под обсада.

В ЦСКА се прибраха всички национали, като добрата новина е, че няма контузии. „Червените“ тренираха без почти цял отбор, след като повечето им играчи бяха в състава за квалификациите за мъже и младежи.

От „Левски“ липсваше единствено вратарят и капитан Божидар Митрев, който обаче не пази и в двата двубоя срещу Франция и Люксембург, а на вратата бе бившият му колега Пламен Илиев, който в момента играе в румънското първенство.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]