Левски с ултиматум към трима

0
- -

Спортният директор на Левски, а вече и съсобственик в клуба Даниел Боримиров, е поставил ултиматум на

[sociallocker id=5830]

тримата футболисти, които до момента отказват да подновят договорите си, съобщи topsport.bg. Това са халфовете Георги Костадинов и Джереми Де Ноойер, както и крайният защитник Сашо Александров. На този етап те не бързат да удължат контрактите си. В момента те могат да водят преговори и с други отбори, в които евентуално да преминат през лятото като свободни агенти.

Почти сигурно е, че Джереми де Ноойер няма да склони и ще напусне. Още повече че бъдещата селекционна политиката на Левски ще е насочена към привличането на българи. Боримиров обаче няма намерение да чака повече и е решен да демонстрира твърдост, грради което е обявил на тримата футболисти, че имат срок до края на месеца да отговорят на получените предложения.

Вчера футболистите на Левски имаха една тренировка. За днес треньорът Елин Топузаков е предвидил контрола с юношите старша възраст на клуба. Тя обаче ще бъде закрита за медии и фенове. В нея ще бъдат отиграни тактически елементи за гостуването на Пирин. Мачът в Благоевград е в събота, 18 февруари, от 15:00 часа.

Източник: „Тема спорт“

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]