Левски умува за национал от Украйна

0
- -

Левски има опция да привлече в редиците си бившия украински младежки национал Виталий Балашов, научи Novsport.com от свои сигурни източници.

Според последни информации той е един от предложените играчи на „сините“ и отборът очевидно не е взел решение, дали въпросния футболист, който се подвизава като крило, може да свърши работа на тима.

Балашов е на 25 години и преди години бе считан за един от най-големите таланти в страната на Андрий Шевченко, като не случайно премина и през всички юношески и младежки национални гарнитури на Украйна.

От 2008 до 2016 година той е изиграл над 100 мача за Черноморец Одеса, като е вкарал и 12 гола за тима, но от миналата година се разделя с тима и след неуспешен престой в полския гранд Висла Краков се озовава в Милсами Орхеи.

В молдовския тим той има на сметката си 7 мача и 4 попадения, но очевидно фланговият играч иска да се развива на по-високо ниво и за това е погледнал към родния гранд.

Все пак обаче ако се съди по селекцията на Левски да се привличат добре познати у нас чужденци и юноши на тима, Балашов едва ли има мяст на „Герена“.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК