Лекарите на Левски правят чудеса, за да вдигнат Яблонски

0
- -

Сериозни главоболия ще има Делио Роси още от първия си ден като треньор на Левски. Той много трудно ще успее да събере защита за срещата с Дунав, която се очертава да бъде доста тежка в неделя вечер.

С наказание за мача е Димитър Пиргов, който играе доста колебливо и без това от началото на сезона, пише „Меридиан мач“. Георги Ангелов е другата опция, който по презумпция е опорен халф и очевидно не се чувства достатъчно комфортно в тази зона. Той обаче е единственият наличен на този етап футболист в тази линия.

Заради това от лекарския щаб ще опитат в следващите дни да направят и невъзможното, но да вдигнат на крака Давид Яблонски. Чехът има проблеми още от тренировката преди мача с Хайдук, но тогава влизането му в игра бе форсирано. Затова след това бранителят получи възможност да се възстанови в двубоите с Локо (Пд), Витоша Бистрица и Верея.

Очакванията са сега да бъде вдигнат, дори и с цената на инжекции, защото Левски не може да си позволи още една грешка, особено пък в дебюта на скъпия нов треньор Делио Роси.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК