Лудогорец взима бек от Динамо (Букурещ), изгонен от първия отбор за лоша дисциплина

0
- -

Лудогорец е много близо до привличането на левия бек Стелиано Филип от Динамо Букурещ (7-и в местното първенство), твърдят румънски медии. Според тях този тим отново е изпаднал във финансова криза и през зимата ще се раздели с основните си фигури, които ще бъдат продадени. Digisport.ro твърди, че Динамо е получил оферта от разградчани на стойност от 300 хиляди евро за Филип. „Тя не е много голяма, но Динамо ще я приеме“, пише в материала. Медията твърди, че напоследък играчът е имал проблеми с дисциплината и е бил изваден от първия състав.

Стелиано Филип е роден на 15 май 1994 година. От сезон 2012/13 той е в Динамо Букурещ, като преди това е бил част от Марамуреш. През настоящата кампания той е играл в 14 от 17-те шампионатни двубоя на тима си, пише „Тема спорт“. Освен това Филип е викан и в националния отбор. В квалификациите за световното първенство в Русия догодина левият бек е участвал в 1 двубой за родината си.

Снимка: gsp.ro

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]