Любимият треньор на Сектор „Г“ се натиска за ЦСКА

0
- -

Любимецът на феновете на ЦСКА Стойчо Младенов е изявил желание да поеме отново тима, научи KotaSport.com. Той се е свързал с „червеното“ ръководство, за да го уведоми, че е готов да се завърне на стадион „Българска армия“. Славният нападател все пак е постъпил доста почтено, като е бил категоричен, че не желае заради него да се освобождава настоящият старши треньор Стамен Белчев. Той бил готов да седне на горещия стол, единствено ако шефовете твърдо решени да освободят хасковлията. Младенов вече не изгарял от желание да работи в Казахстан, но, освен ако няма някоя доста по-изгодна оферта, няма предприема промяна.

За момента ръководството на ЦСКА е твърдо зад Стамен Белчев или поне началниците така твърдят пред медиите. Резултатите на столичани, обаче рязко се влошиха и след три поредни равенства, включително в дербито с Левски, те сдадоха първото място на Лудогорец. В последния кръг пък стигнаха до крайно измъчена победа с 1:0 над Славия, като в края на мача главният арбитър не отсъди почти стопроцентова дузпа за „белите“.

Освен с резултатите, напоследък футболистите закуцаха и с играта, като са бледа сянка на представянето си от началото на сезона. Именно това провокира и по време на двубоя със Славия да се чуят освирквания от страна на феновете. Стойчо Стоилов също показа нотки на нервност, като след срещата заяви: „Питайте треньора за спада в резултатите. Защо аз да отговарям?“. Ясно е, че при загуба от Лудогорец, въпреки заявеното доверие, Стамен Белчев почти сигурно ще се раздели с поста си. Дали пак Стойчо Младенов ще се завърне в ЦСКА, предстои да разберем.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]