Майкъла пророкува: Няма кой да спре ЦСКА, победната серия ще продължи и на „Тича“

0
- -

Бившият футболист и шеф на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла заяви, че не вижда как Черно море може да спре армейците в предстоящия сблъсък на „Тича“.

„С оглед моментното състояние на отбора, не виждам някой, който да може да спре ЦСКА, освен Лудогорец. Черно море трябва да има страшно много късмет, за да измъкне нещо. Не вярвам да стане. ЦСКА играе много организирано, физически и тактически стои доста добре. Направи силни трансфери и се взеха добри футболисти. Почти няма слабо място в състава. Проблемите може да си ги направим сами. Черно море не може да ни спре. В момента червеният устрем е много силен и ЦСКА може да го спре само ЦСКА. При тази публика, със спокойното развитие на клуба, с редовното плащане на заплати, вече няма трансфери на по 30 чужденци и комисионери, няма по-добро нещо от това да играеш за ЦСКА“, сподели Майкъла пред „Тема Спорт“.

„С привличането на Барт отборът добива още опции и класа. Аз като бях в ЦСКА преди пет години, исках да го взема. Разминахме се за една седмица. Много качествен футболист“, коментира Илиев привличането на французина.

„Черно море започна силно първенството. Гонзо винаги е амбициран и дава сто процента от капацитета си. Преломът беше мачът със Септември, който спря устрема им. Изиграха много несериозно двубоя и това оказа влияние и на срещата им с Берое. По традиция ЦСКА играе трудно във Варна и мачът ще е тежък. Но Стамен Белчев разполага с футболисти, които да дадат разликата“, коментира Георги Илиев.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК