Нападател на ЦСКА 1948 с невероятни думи за Валентин Илиев

0
- -

Нападателят на ЦСКА 1948 – Спас Спасов, вече не е част от тима, научи Sportal.bg. Голмайсторът направи много силно изказване по адрес на “червения” тим. Един от големите любимци на феновете заяви, че Валентин Илиев е неговият футболен баща и допълни, че си тръгва от лидера в Югозападна Трета лига с високо вдигната глава.
 ЦСКА 1948 - Миньор (Перник)
“Тръгвам си от ЦСКА 1948 с високо вдигната глава, след като прекарах една година и изиграх 29 мача, в които вкарах 23 гола за клуба. Причината да си тръгна е, че през първия полусезон не се възползвах от шанса, който ми се даде. Отбелязах 4 гола, но хората, които играят на моята позиция, ме пребориха. Те вкараха важни голове и се представиха добре”, заяви Спасов пред Sportal.bg.

“Не искам да обвинявам никого. Мога да виня само себе си. Истината е, че не бях достатъчно голямо куче, а в ЦСКА трябва да си винаги на 100%. Ръководството знае, че си тръгва добър футболист. Кристиано Роналдо е казвал, че Сър Алекс Фъргюсън е неговият футболен баща. Моят пък се казва Валентин Илиев. Научих много неща от него. Винаги е казвал, че футболистите са главните виновници за всяка победа. Илиев е роден победител. Вярвам, че той ще изведе националния отбор на България на голям футболен форум”, добави нападателят.
 ЦСКА 1948 - Миньор (Перник)
“Болно ми е, че си тръгвам, малко съм ядосан и разочарован. Специално благодаря на Кирил Котев. Благодаря на ръководството на “армейците”, на спонсора, на всички, които са част от този проект. Имам няколко варианта за моето бъдеще”, завърши Спас Спасов.