Национал доволен, че е отново в Левски

0
- -

Исландският футболист на Левски Холмар Ейолфсон е радостен от факта, че вече е заедно със своите съотборници на лагера в Малта. Ейолфсон се присъедини към подготовката на сините по-късно, тъй като бе ангажиран с националния тим на Исландия.

„Хубаво е, че се върнах за тренировъчния лагер с момчетата след 10 добри дни с националния тим“, написа Холмар Ейолфсон в профила си в социалната мрежа Instagram.

Скандал: Французи обвиниха Левски в лъжа и некомпетентност! (ДОКУМЕНТ)

Централният защитник игра в две контроли на Исландия -при победите с 6:0 и 4:1 над Индонезия. Той започна като титуляр и в двата спаринга. В първия остана на терена 90 минути, вкара гол и в края сложи капитанската лента. Във втория бе заменен на почивката. С представянето си Холмар даде заявка да попадне в селекцията за световното първенство в Русия през лятото.

Договорено! Сложна връзка праща Меледже в Левски, Ботев (Пд) чака Пиргов

Вчера Делио Роси спести натоварванията на исландеца. Причината е, че той още не се е аклиматизирал и не е превъзмогнал часовата разлика. Освен това Ейолфсон има мускулно напрежение.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/kotasport [/sociallocker]