Нефтохимик 2010 привлича братя Братоеви, разделя се с бразилец

0
- -

Нефтохимик 2010 си осигури две качествени попълнения, научи KotaSport.com. Става въпрос за братята Валентин и Георги Братоеви. Вторият вече тренира под ръководството на Петър Дочев. Неговият близнак пък се очаква да се присъедини към бургаския волейболен клуб в понеделник.

Другата новина е, че Нефтохимик ще се раздели с един от своите състезатели. Става въпрос за Марио Серджо Джуниор. Треньорското ръководство не останало никак очаровано от бразилеца и няма повече да разчита на него. 25-годишният посрещач престоя твърде малко в Бургас, след като бе привлечен преди началото на първенството.

Припомняме, че след изиграни 4 кръга от НВЛ Суперлига, отборът на Нефтохимик има само една победа – с 3:1 срещу Левски София. В останалите си 3 срещи, срещу ЦСКА, Марек Юнион Ивкони и Пирин Разлог, тимът допусна загуби. По този начин бургазлии заемат незавидната 10 позиция, с актив от 3 точки. Лидер в класирането е отборът на Пирин – с 12 точки. На 11 октомври, в среща от V кръг, Нефтохимик гостува на Арда. Двубоят е с начален час 18 ч.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК