Нечуван банкет вдигна селски клуб

0
- -

Скала 2015 /Оселна/ може да е на 7 място в есенното класиране на областната „А” група във Врачанско, но със сигурност е в Топ 3 по банкетите. Кметът Росен Николов, който показва вече няколко години колко е важно управникът и на малко селце да има афинитет към спорта, събра своите момчета в култовото заведение „При Маринчо” в Зверино.

Оркестър „Балкани” повиши градуса на настроението около тежките трапези. Част от футболистите като капитанът Димитър Георгиев, вратарят Лидиян Тодоров, Цветослав Найденов и др. не се стърпяха и грабнаха микрофона. Майсторите на терена впечатлиха с изпълненията си и вкараха кмета в размисъл – дали да не прати някои от тях на „Пирин Фолк” догодина.

„Пожелавам весели uоледни и kовогодишни празници на вас и семействата ви. Дано през новата година да бъдете по-здрави, по-щастливи и по-богати”, обърна се към футболистите си Росен Николов.

Скала 2015 събра 21 т. за седмото си място през есента, като е само на 4 т. от третия Монолит и четвъртия Околчица, които са с по 25 т.
Източник и снимка – вестник Конкурент