Низвергнатият Мисиджан отново тренира с отбора

0
- -

Холандското крило на Лудогорец Върджил Мисиджан отново тренира с първия отбор на „орлите“. В последните дни той беше изваден от състава, тъй като не може да се разбере с ръководството за своя договор, пише „Меридиан мач“. Това обаче не означава, че бързакът ще бъде на разположение на Димитър Димитров за мачовете след паузата, тъй като преговорите между двете страни продължават и се търси най-доброто решение както за футболиста, така и за клуба.

„Въпросът относно Върджил Мисиджан е към нашето ръководство. Дано бъде намерено правилното решение“, каза след успеха с 2:0 над Берое треньорът Димитър Димитров.

Не е тайна, че Херо е голям привърженик на Вюра и иска да го има в състава си. Към днешна дата той разполага само с две крила -Джоди Лукоки и Върджил Мисиджан. Няма мач, в който двамата да почиват, защото нямат алтернатива като дори играха в двубоя с Оборище (Панагюрище) за Купата на България.

Любопитен факт е, че Мисиджан се снима в календара на Лудогорец за 2018 г. Фотосесията бе направена преди домакинството на Берое. Това подсказва, че може би съвсем скоро ще има развръзка с бъдещето на бързака и той ще може да носи екипа на „орлите“ в официалните срещи.

[sociallocker id=5830] Абонирайте се за канала ни в youtube , за да виждате първи всички нови видео репортажи! Благодарим! https://www.youtube.com/channel/UCet-oDsbGjmvlT8w4ZVxJtQ/ [/sociallocker]