Николай Митов: Излизаме за победа, феновете си знаят работата (ВИДЕО)

0
- -

Старши треньорът на Левски Николай Митов даде пресконференция преди дербито с ЦСКА. Той бе категоричен, че „сините“ ще преследват победата в този мач.

„На облекчен режим са Минев и Яблонски, но мисля, че днес – утре ще тренират. Има време за групата за мача. Имам вариант „А“ и вариант „Б“ за титулярен състав.

По-особен е този мач. Искам да покажем добра игра. Естествено, излизаме за победа.

С нищо този мач няма да е по-различен от предния – играем с един и същ отбор. Футболистите опитват да правят това, което мисля за визията на отбора, но искам още. Надявам се в този мач да влезем по различен начин от предния и трябва да го направим.

В тези мачове миналото се забравя. Гледа се настоящата среща. Ние трябва да излезем със самочувствие и аз това искам всеки един мач, независимо срещу кого играем. Левски трябва да играе със самочувствие.

С Лудогорец няма много дерби. Дербито е едно – Левски и ЦСКА.

И двата отбора се познаваме много добре, трудно можем да се изненадаме. Важно е да имаме положения, да се излиза на ситуации. Ще дойде момент, в който да се реализира. С Локо (Пд) влязоха 5 от 5, с Дунав – не. Затова се получи и такъв резултат.

Това не е мач за второто място. Това е мач с ЦСКА. Левски не може да има цел да е преди еди кой си отбор. Левски може да има цел шампиони, купа, влизане в Шампионска лига, в Лига Европа… Аз това разбирам като цел. Ама да си пред еди кой си. Ти може да си шести и да си пред седмия.  За мен няма такава цел.

Нямам никакви притеснения за съдиите. И те са хора. Всеки може да сгреши.

Феновете си знаят работата. Винаги са подкрепяли отбора, така че няма какво аз да ги призовавам. За феновете съм 100% сигурен какво ще направят. За футболистите – също“, заяви по време на пресконференцията Николай Митов.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК