Никола Спасов: Царско село е бутиков отбор!

0
- -

Опитният специалист Никола Спасов сподели, че е изключително щастлив да бъде част от амбициозния проект „Царско село“. Адмирала сподели, че главен „виновник“ за прогреса на клуба е собственикът Стойне Манолов.

„Осем-девет месеца съм в Академията, запалих се и аз, затова останах, тимът е с амбиции, бутиков отбор сме, нямаме много публика, разчитаме на дечицата от Академията, родители, приятели. Искам отборът да побеждава, да радва публиката, хубаво е да играем повече публика, годините са различни, това си е хоби, скъпо хоби, радвам се, че има такива хора. При нас се случват като основната причина е Стойне Манолов, той е основният двигател, нещата се случват. Той е човек, който разбира от футбол, това е важно да го спомена“, заяви Спасов пред колегите от „Диема“.

„Имам късмет да работя с него, затова ми се случват нещата. Всичко е в ръцете и възможностите на г-н Манолов. Всичко зависи от неговото желание и възможности. В следващите пет-шест години това търпение може да бъде възнаградено. Набор 2005 вече са два пъти шампиони. Има потенциал Академията, дано стане още по-популярна и да идват още повече деца. В момента сме на първо място, това е предизвикателство за нашия отбор, имаме прекрасни условия, най-добрите условия в София, попаднах на добро място, доволен съм от това, което правя, щастлив съм, нещата се случват“, допълни той.

Топ спорт

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК