Никол Андонова с две златни отличия в Добрич

0
- -

Никол Андонова (СК Европул) защити и втората си титла от националния шампионат за младша възраст в

[sociallocker id=5830]

зала „Добротица” в Добрич.

Преди това тя триумфира на 60 м, а вечерта заслужи и победата на 60 м с пр. В хърделите тя беше много близо и до рекрода на страната за девойките под 18 г. Във финала бившата акробатка спря хронометъра на 8.90 сек, като не успя да се справи с постижение №1 у нас – 8.87 сек. В сериите тя беше още по-близо – 8.88 сек.

Антоанета Атанасова (Супер спорт-Варна) се пребори за сребърния медал в препятствията с време от 9.03 сек, следвана от третата – Росалия Рангелова (Локомотив София-Никола Карапетров) – 9.15 сек.

Националната титла при момичетата под 16 г. на 60 м с пр. е за русенския Дунав. Румяна Мартева изпревари конкурентките си – 9.41 сек. Нейната подгласничка е

Паула-Михаела Филипова (ЦСКА-София) – 9.84 сек. Бронзът е за Илияна Йорданова (Супер спорт-Варна) след време от 10.01 сек.

Една от фаворитките за позициите на емдалите шампионката в скока на дължина от днес Вивиан Кръстева (Рилски атлет-Самоков) направи фаул-старт на финала и пропусна шанса да се бори за още едно отличие от първенството.

Харесай Фейсбук страницата на KotaSport.com ТУК

[/sociallocker]