Нов в ЦСКА се готви индивидуално до края на месеца

0

Крилото Андре Монтейро-Укра продължава да тренира с ЦСКА, но ще се готви по индивидуална програма до края на месеца. 29-годишният португалец още не е подписал договор с клуба, но се очаква това да се случи скоро, пише „Тема спорт“. На 99% е сигурно, че Укра ще остане в ЦСКА напролет, като ще е пълноценен за старта на плейофната фаза, а има известни шансове да е на линия още в средата на март. През тази седмица португалецът ще бъде подложен на поредните изследвания, с които ще се проследи как протича възстановяването на скъсаните му преди бреме коленни връзки.

Халфът Рубен Пинто, който получи травма на бъбрек, пък ще се включи пълноценно в тренировките на отбора от 20 февруари – точно месец след като се контузи.

Друг полузащитник на червените – Кристиян Малинов, вече няма никакви здравословни оплаквания. В четвъртък следобед той за първи път от лагера в Испания се включи на пълни обороти, а вчера също тренираше на сто процента. ЦСКА проведе две занимания -сутрешно и следобедно. Малинов ще получи минути срещу Царско село днес.